Se nopea ja
edullinen
messuosasto.
Tee tarjouspyyntö, tai soita suoraan meille
puh. 0290 803 110
myynti@standexpress.fi

Toiminimitekstit ja logotunnukset valmisosastoon.

Stand Express Oy tarjoaa asiakkailleen arvokkaan edun, joka tekee valmisosastostanne todellisen valmisosaston. Kaikkiin tarjoamiimme valmisosastoihin sisältyy lisäetuna yrityksenne TOIMINIMITEKSTIT ja/tai LOGOMERKIT kiinnitettyinä!

On toiminimenne tai merkkinne sitten yksi-, kaksi- tai nelivärinen, sillä ei ole merkitystä sillä se SISÄLTYY valmisosaston lisäetuihin.

Yleissääntö on se, että kaikilla messuosastonne käytävänpuoleisille sivuille lasketaan vähintään yksi toiminimiteksti ja/tai logomerkki kiinnitettäväksi.

Kuitenkin siten että osastoon kuin osastoon kiinnitetään vähintään KAKSI merkkiä asiakkaan toivomaan paikkaan, asiakkaan ohjeiden mukaan!Jos haluatte osastoonne tehosteena lisämerkkejä, tekstejä, tauluja, 4-värikuvia kiinnitettyinä tai kankaalle tulostettuna tekee Mainos Visitor Oy:n somistamopalvelu ne teille ohjeidenne mukaan yksilöllisesti. (Mainos Visitor Oy:n somistamopalvelut)

Edut useamman messuosaston tilaajalle.

Stand Express Oy haluaa huomioida asiakkaansa merkittävillä lisäeduilla jos valmisosastojen toteutuksesta sovitaan edeltä näyttelysopimus.

Näyttelysopimuksessa sovitaan asiakkaan kanssa ne messut kuluvan vuoden aikana, joille osasto rakennetaan. Pääsääntöisesti kun vähintään kolmesta laaditusta valmisosastosta asiakas tekee tilauksen, tarjoamme seuraavia merkittäviä lisäetuja messuosastoihin, veloituksettomien toiminimitekstien ja merkkien lisäksi.

Lisäetu 1.

Messutaulut (kapataulu 70x90cm) tuotamme ensimmäiseen näyttelysopimuksen rakentamaamme osastoon käyttöönne veloituksetta.

- Taulujen kappalemäärä sidotaan keskimääräisiin osastoneliöihin siten, että jokaista viittä näyttelyneliötä kohden valmistetaan yksi messutaulu aineistonne pohjalta. ( osaston keskikoko 10m2 = 2kpl messutauluja )

- Tauluja tuotetaan kuitenkin aina vähintään kaksi kappaletta, jolloin kaikkiin keskimääräisiltä neliöiltään pienempiin osastoihin myös kaksi taulua. ( osaston keskikoko 6m2 = 2kpl messutauluja )

Lisäetu 2.

Messutauluja tuotetaan tarvittaessa myös lisäkappaleita ja niihin tarjoamme lisäalennuksen 30%.

- Messutaulun (kapataulu 70x90cm) lähtöhinta on 120€+alv ja alennettu kokonaishinta on 84€+alv.

- Tuottamiamme messutauluja on myös mahdollista kehystää ja nämä lisätyöt yms. hinnoittelemme sitten yksilöllisesti. (Mainos Visitor Oy:n somistamopalvelut)

Lisäetu 3.

Perussähkösyöttö sisältyy näyttelysopimuksen messuosastoihin!

- Näyttelynjärjestäjältä erikseen tilattava perussähkösyöttö messuosastollenne tilaataan kauttamme veloituksetta ja näissä tapauksissa järjestäjä laskuttaa suoraan Stand Express Oy:tä

- Perussähkösyötöllä tarkoitetaan sitä sähköliittymää, joka osaston valaistukseen tarvitaan. Yleensä 0,0 - 3,6kW (16A 230V). Tutustu tarkemmin näyttelysopimukseemme ja käytä tarjoamamme merkittävät lisäedut hyväksi.